12 maanden garantie op gebruikte motoren
6 jaar garantie op nieuwe motoren
Binnen 2 werkdagen bezorgd
Officieel dealer van alle topmerken
nl_NL
  • de_DE
  • en_GB

6k buitenboordmotor kopen?

Bij Outboard Occasions hebben wij een grote keuze aan 6pk buitenboordmotoren. Maak een keuze uit onze motoren van verschillende merken en prijsklassen.

Outboard Occasions is de plaats waar u moet zijn als u een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor van 6pk wilt kopen. Outboard Occasions heeft een ruim en gevarieerd aanbod van 6pk buitenboordmotoren. Door de verscheidenheid heeft u een grote keuze om uit te kiezen. Onze buitenboordmotoren variëren sterk in vermogen, staartlengte, stuurinrichting en startsysteem. Mogelijkheden genoeg als u een buitenboordmotor wilt kopen. Neem contact met ons op voor vragen of advies.

Een buitenboordmotor van 6pk kopen: Waar moet ik op letten?

Het is eigenlijk heel eenvoudig: uw boot en wensen bepalen wat voor motor u nodig hebt. Natuurlijk valt er nog heel wat te kiezen, zoals merk, prijsklasse en nieuw of gebruikt. Het personeel van Outboard Occassions, de specialist op het gebied van gebruikte buitenboordmotoren, weet precies welke motor bij uw boot past en zal u graag de mogelijkheden uitleggen. Heeft u nog vragen? Vraag het hen.

6pk buitenboordmotor merken

Wilt u krachtig varen, maar tegelijkertijd rustig en zuinig? Dan kunt u kiezen voor een innovatieve Mercury buitenboordmotor. De 6pk buitenboordmotoren van Honda staan erom bekend veilig, betrouwbaar en milieubewust te zijn. Ons assortiment omvat ook Johnson buitenboordmotoren, die nog steeds fantastische prestaties op het water leveren. Als u de voorkeur geeft aan een 6pk buitenboordmotor met een eenvoudig ontwerp en een laag verbruik, dan is een Selva buitenboordmotor ideaal. Vaart u liever aangenaam bij lage toeren? Kies dan voor een Mariner buitenboordmotor, die bekend staat om zijn grote cilinderinhoud. Als u houdt van gemakkelijk starten in combinatie met een laag brandstofverbruik, dan is een Suzuki buitenboordmotor de juiste keuze, dankzij de moderne Suzuki technologie. Tenslotte kunt u bij Outboard Occasions ook Tohatsu buitenboordmotoren vinden; een motor van echte Japanse kwaliteit.