nl_NL
 • de_DE
 • en_GB

Tohatsu buitenboordmotoren: tweedehands & nieuw

Ben je op zoek naar betrouwbare Tohatsu buitenboordmotoren met topprestaties? Bij Outboard Occasions vind je een uitgebreid assortiment tweedehands en nieuwe Tohatsu buitenboordmotoren.

Lees meer

 

Ontdek de kwaliteit van Tohatsu buitenboordmotoren

Tohatsu, een gerenommeerd Japans merk, heeft meer dan 60 jaar ervaring in het produceren van buitenboordmotoren. Deze motoren, oorspronkelijk ontworpen voor de veeleisende omstandigheden van de Japanse visserij, staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitstekende prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Bij Outboard Occasions delen we graag deze expertise met jou.

Ruime keuze aan Tohatsu buitenboordmotoren

Als officiële Tohatsu dealer bieden we een breed scala aan Tohatsu buitenboordmotoren, zowel tweedehands als nieuw. Of je nu een motor nodig hebt met een vermogen van 6 pk, 9.9 pk, 15 pk, 20 pk of meer, bij ons vind je wat je zoekt. Ontdek onze selectie en vind de perfecte Tohatsu buitenboordmotor voor jouw boot.

Lees minder
 • Wij zijn officieel Tohatsu dealer
 • Uitstekende vermogen-gewichtsverhouding
 • Japanse kwaliteitsmotor
 • Wij zijn officieel Tohatsu dealer
 • Uitstekende vermogen-gewichtsverhouding
 • Japanse kwaliteitsmotor
92 buitenboordmotoren

Betrouwbaar onderhoud voor jouw Tohatsu buitenboordmotor

Om ervoor te zorgen dat je Tohatsu buitenboordmotor altijd optimaal presteert, is regelmatig onderhoud essentieel. Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud van Tohatsu motoren en kunnen snel kleine mankementen verhelpen, waardoor de onderhoudskosten laag blijven. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt blijft jouw motor in topconditie en ben je verzekerd van probleemloos vaarplezier.

Veelgestelde vragen over Tohatsu buitenboordmotoren

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Tohatsu buitenboordmotoren. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je verder te helpen.

Neem contact op
 • Welke Tohatsu outboard modellen zijn er?
  Tohatsu outboards zijn verkrijgbaar vanaf 2,5 pk. Een 2.5 pk buitenboordmotor kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een kleine rubberboot zonder vaarbewijs. Voor het grotere werk heeft Tohatsu buitenboordmotoren tot en met 140 pk.
 • Wat voor besturingssysteem heeft een Tohatsu buitenboordmotor?
  Een Tohatsu buitenboordmotor heeft twee besturingssystemen: afstandsbediening of knuppelbesturing. Als je met de hand stuurt, dan heb je knuppelbesturing nodig. Wanneer je met een stuurwiel of een roer stuurt, dan heb je een afstandsbediening nodig.
 • Welke staartlengte heeft een Tohatsu buitenboordmotor?
  Je kunt kiezen uit drie staartlengten voor jouw Tohatsu buitenboordmotor: kortstaart, langstaart of extra langstaart. De spiegelhoogte bepaalt welke staartlengte je nodig hebt. Bij een hoogte van ca. 43 cm hoort een kortstaart, een langstaart is geschikt bij ca. 51 cm en een extra langstaart bij 63 cm.
 • Hoeveel garantie heb ik op een Tohatsu buitenboordmotor?
  Op een tweedehands Tohatsu buitenboordmotor heb je standaard één vaarseizoen (12 maanden) garantie. Koop je een nieuwe buitenboordmotor? Dan krijg je maar liefst 6 jaar garantie.
 • Hoe vaak is onderhoud nodig aan de Tohatsu buitenboordmotor?
  Bij goed onderhoud van een Tohatsu buitenboordmotor profiteer je van een extra lange levensduur. Het is bovendien ook veiliger om te varen als je een goed onderhouden buitenboordmotor hebt. Wij raden daarom aan om jouw Tohatsu buitenboordmotor na ieder vaarseizoen te onderhouden.
 • Kan ik een buitenboordmotor laten bezorgen?
  Ja, dat kan. Bij het kopen van een Tohatsu buitenboordmotor heb je de keuze om deze te laten bezorgen. Onze persoonlijke bezorgservice kent in Nederland een levertijd van maximaal twee werkdagen. We leveren de buitenboordmotor vaarklaar bij je af.