12 maanden garantie op gebruikte motoren
6 jaar garantie op nieuwe motoren
Binnen 2 werkdagen bezorgd
Officieel dealer van alle topmerken
nl_NL
 • de_DE
 • en_GB

Tohatsu is een Japans merk dat buitenboordmotoren produceert. Met een historie die teruggaat tot in 1956 heeft het bedrijf inmiddels ruim 60 jaar ervaring in het produceren van buitenboordmotoren. Iets dat wij als dé buitenboordmotor specialist van Nederland graag met u delen!

 • Uitstekende vermogen-gewichtsverhouding
 • Japanse kwaliteitsmotor
 • Wij zijn officieel Tohatsu dealer

De buitenboordmotoren van Tohatsu

De Tohatsu buitenboordmotor is betrouwbaar en doet zelfs wat het moet doen tijdens de zwaarste omstandigheden. Dat komt doordat Tohatsu buitenboordmotoren van oorsprong werden gemaakt voor de Japanse visserij. Inmiddels is Tohatsu uitgegroeid tot één van de grootste buitenboordmotor fabrikanten ter wereld. Geen wonder, want de motoren zijn voordelig in aanschaf en onderhoud én beschikken over een uitstekend vermogen/gewichtsverhouding.

Officiële Tohatsu dealer

Wij zijn officieel Tohatsu dealer en dat betekent dat wij een ruim assortiment Tohatsu buitenboordmotoren hebben, zowel gebruikte motoren als nieuwe motoren! Voor iedere watersporter is er een geschikt Tohatsu model te vinden in onze webshop. Welk model u precies nodig heeft, is afhankelijk van uw boot én van uw wensen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende vermogens, staartlengten, besturingssystemen, startsystemen en brandstofmotoren. Ook kunt u kiezen voor een powertrim en/of werkmotor.

Onderhoud van Tohatsu motoren

Wilt u ieder seizoen weer zonder problemen het water op gaan? Dan is het verstandig om jaarlijks uw Tohatsu buitenboordmotor te laten onderhouden. Onze monteurs zijn experts op het gebied van Tohatsu motoren en kunnen kleine mankementen snel verhelpen. Hierdoor blijven de onderhoudskosten relatief laag. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt bevordert de levensduur van de motor aanzienlijk. Ook voor het repareren van uw buitenboordmotor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem contact op
 • Welke Tohatsu outboard modellen zijn er?
  Tohatsu outboards zijn verkrijgbaar vanaf 2,5 pk. Een 2.5 pk buitenboordmotor kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een kleine rubberboot zonder vaarbewijs. Voor het grotere werk heeft Tohatsu buitenboordmotoren tot en met 140 pk.
 • Wat voor besturingssysteem heeft een Tohatsu buitenboordmotor?
  Een Tohatsu buitenboordmotor heeft twee besturingssystemen: afstandsbediening of knuppelbesturing. Als u met de hand stuurt, dan heeft u knuppelbesturing nodig. Wanneer u met een stuurwiel of een roer stuurt, dan heeft u een afstandsbediening nodig.
 • Welke staartlengte heeft een Tohatsu buitenboordmotor?
  U kunt kiezen uit drie staartlengten voor uw Tohatsu buitenboordmotor: kortstaart, langstaart of extra langstaart. De spiegelhoogte bepaalt welke staartlengte u nodig heeft. Bij een hoogte van ca. 43 cm hoort een kortstaart, een langstaart is geschikt bij ca. 51 cm en een extra langstaart bij 63 cm.
 • Hoeveel garantie heb ik op een Tohatsu buitenboordmotor?
  Op een tweedehands Tohatsu buitenboordmotor heeft u standaard één vaarseizoen (12 maanden) garantie. Koopt u een nieuwe buitenboordmotor? Dan krijgt u maar liefst 6 jaar garantie.
 • Hoe vaak is onderhoud nodig aan de Tohatsu buitenboordmotor?
  Bij goed onderhoud van een Tohatsu buitenboordmotor profiteert u van een extra lange levensduur. Het is bovendien ook veiliger om te varen als u een goed onderhouden buitenboordmotor heeft. Wij raden daarom aan om uw Tohatsu buitenboordmotor na ieder vaarseizoen te onderhouden.
 • Kan ik een buitenboordmotor laten bezorgen?
  Ja, dat kan. Bij het kopen van een Tohatsu buitenboordmotor heeft u de keuze om deze te laten bezorgen. Onze persoonlijke bezorgservice kent in Nederland een levertijd van maximaal twee werkdagen. We leveren de buitenboordmotor vaarklaar bij u af.