nl_NL
  • de_DE
  • en_GB

Heb je niet zoveel geld of vaar je niet zo veel? Dan is het natuurlijk zonde om een dure buitenboordmotor te kopen. In dat geval kun je beter voor een goedkopere buitenboordmotor gaan. Deze zijn er genoeg, maar hoe vind je nou de goedkoopste buitenboordmotor zonder een miskoop te doen? Wij geven een aantal tips.

Goedkoopste buitenboordmotor vinden: 4 tips

Wil je graag de goedkoopste buitenboordmotor vinden? Dan heb je misschien wel wat aan onderstaande tips die we op een rij hebben gezet.

1 Tweedehands

Onder zowel voertuigen als motoren geldt de algemene regel: hoe nieuwer iets is, hoe duurder het is. Daarom is het handig om een nieuwe buitenboordmotor achterwege te laten bij jouw zoektocht naar de goedkoopste buitenboordmotor. Kijk in plaats daarvan alleen naar tweedehands buitenboordmotoren. Gelukkig ben je daarvoor bij ons aan het juiste adres: wij hebben honderden tweedehands motoren voor jouw boot. Hierin vind je sowieso de goedkoopste buitenboordmotor.

2 Zoek op prijs

Kijk je op onze website voor de goedkoopste buitenboordmotor? Dan is het lastig om alle honderden buitenboordmotoren langs te gaan, op zoek naar dat ene koopje. Dat hoeft gelukkig niet: op onze website kun je alle motoren sorteren op prijs. Zo krijg je de goedkoopste buitenboordmotoren eerst te zien.

3 Inruilen

Heb je al een buitenboordmotor, maar zou je deze graag willen vervangen? Dan kun je ervoor kiezen om deze in te ruilen. Door jouw huidige buitenboordmotor aan ons te ‘verkopen’, krijg je korting op een andere buitenboordmotor. Dit kan veel in prijs schelen.

4 Vermogen

Heb je een kleine boot voor de pleziervaart, en hoef je niet zo snel te gaan? Dan kun je een tweedehands buitenboordmotor kiezen met een laag vermogen. Hoe lager het vermogen, hoe goedkoper de prijs van de motor wordt.

Waar rekening mee te houden?

Je kunt natuurlijk niet zomaar de goedkoopste buitenboordmotor kopen. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Type buitenboordmotor

Het is belangrijk om te kijken welke buitenboordmotor jouw boot nodig heeft. Denk aan de staartlengte, de besturing en het startsysteem. Op onze website kun je filteren op al deze categorieën. Zo kun je de goedkoopste buitenboordmotor vinden die je daadwerkelijk nodig hebt.

Onderhoud

Als laatste is het verstandig om te kijken naar het onderhoud dat jouw buitenboordmotor nodig heeft. Wil je de goedkoopste buitenboordmotor, maar is deze heel oud of versleten? Dan is de kans erg groot dat deze meer gaat kosten aan reparaties en onderhoud. Je hebt dan wel de goedkoopste buitenboordmotor, maar de totale kosten aan onderhoud lopen dan wel op.

Selectie van goedkoopste buitenboordmotoren

Wij hebben een selectie aan goedkoopste buitenboordmotoren uit ons aanbod voor je op een rij gezet. De selectie is gecategoriseerd in pk ranges.

T/m 6 pk

8 t/m 20 pk

25 t/m 40 pk

45 t/m 60 pk

70 t/m 90 pk

100 t/m 150 pk

Meer dan 150 pk


Meer nieuws & tips

buitenboordmotor trimmen

Ontdek alles over jouw buitenboordmotor trimmen

impeller buitenboordmotor

Alles over de impeller van jouw buitenboordmotor